Tuesday, May 31, 2011

farewell dinner

            cepat je masa berlalu, pejam celik dah 3 tahun..dan sampai waktu kita semua berpisah..membawa haluan masing-masing..berkerja di hospital yang berlainan..bila lagi kita semua akan bersua kembali..pahit manis sepanjang berada di IMR, KL..akan sentiasa disimpan dalam lipatan kenangan..

kalau ada sumur diladang,
boleh lah hamba menumpang mandi,
kalau ada umur yang panjang,
bolehlah kita bertemu lagi..

             tahniah semua, sebab lulus dengan cemerlang dalam final exam aritu..dan semester 6,  mengekalkan cemerlangan..keunggulan..hehehe.. good job frens..dan kita semua berjaya membuat Pn.Tyean kembang lubang hidung lagi.. walaupun kita selalu dianggap budak paling nakal abad ni..but kamu semua memang sgt2 bombastic!
            sepanjang 3 tahun ni..memang banyak sangat kenangan bersama..pahit ada..manis pun ada..biasa la hidup, adakala mendung, adakala cerah, terang benderang..tapi semua tu terlalu indah tuk dilupakan..rasa macam dah jadi adik beradik..gaduh-gaduh adek bradek ni biasalah..>_<
          


ini adalah kami semua..ngan tenaga pengajar..

           rumate ku, merangkap adik-adikku..harap lepas ni kita tak lost contact ye..kalau nak kawen rajin-rajin la ye tag akak kat fb..invite me okay!..(dah jd trend kot, invite g majlis kawen kat fb)..lepas ni dah xleh nak buat `discussion' lagi dah..`silent discussion' pon dah xleh buat..apa-apa pun nak cakap..yan dan aen..memang terbaik!!..


with yan and ain nadiah..
          semua memori semalam aku simpan elok-elok..congrat to Hilmi ngn Nad..menang best dress..berbaloi-baloi Nad dah spend duit berdolar-dolar tu tuk look vogue last nite..cantik sangat!..dan terima kasih tak terhingga pada nur aenadiah..sebab kamu dah touch up mate saya..jadi nampak besau dalam gambar..hehehehe.. mata saya tak sepet dah...malas nak mepek banyak-banyak...jom layan photo lak!!..


with Pn.Tyean..merangkap mama kitorang..terbaik!!.
garang tapi comel..

jom makan ngan jayanya..

with kabhi...ni teman rapat non muslim..and she always call me prof..hehehe..
sampaikan nama betul pun jarang dia sebut..

and she best student 3tahun berturut-turut..
i will miss you kabhi..
kak shah...naib presiden tuk semester 6..
sangat baik macam kakak sendiri..
dan sangat suka masukkan nama aku setiap kali ada pertandingan..
tak kira la bola tampar ke bola jaring..
tanpa permission aku..dan selalunya aku terpaksa redha je bila dia buat macam tu..
hehehe..(>_<)
teman kamceng tahap gaban a.k.a geng kikis..
aku pun dah tak ingat macamana name tu melekat kat kitorg..
dan Nad yang baju cheongsam merah..menang best dress malam tu..


   ~thanks to amalina sebab snap photo dengan sangat cun skali~

                Pn.tyean selalu sangat cakap..ada dua benda yang orang lain tak boleh rampas  ataupun curi dari kita..pertama adalah kenangan tak kira la pahit ke manis dan kedua adalah ilmu yang penuh didada..betul kan??..dan ni ayat wajib dia setiap kali lepas marah kami semua...~ tak kira apa pun mereka semua cakap pasal kamu..saya tahu kamu semua pandai..cuma nakal...biasalah semua orang buat salah..tiada yang sempurna..namun saya nak kamu semua tahu..i love all of you so much~... love Pn. Tyean jugak!!..

No comments:

Post a Comment