Thursday, September 29, 2011

mana lagi penting..merajuk ke risau???

            Risau..lagi penting..tapi semalam, cam biasa aku layan merajuk aku..sampai kul 2,3 pagi..huahuahua.. Dalam hati risau, cam biasa risau aku ganda 99, same cam mase dia duk penang dulu. Cuma sekarang, aku rasa lega skit, sebab kalau jadi ape-ape dia leh minta tolong ngan family dia. Tak macam dulu..jauh...jauh sangat.. Disebabkan tu jugak aku layan merajuk aku..ermmmm..tapi dia tak pujuk pon...errmmmm..malas dah kot nak layan pangai aku yang cam ntah ape-ape ni..sedihlaaaaaa...
           Aku tau, lately ni dia busy je ngan keje dia..cam aku tak pernah busy ngan keje aku..tapi dia sabar je.. Tunggu je aku oncall sampai kul 2, 3 pagi...habiskan kredit banyak sebab aku. Napela, aku xleh jadi macam dia.Sebab rasa cemburu aku ni banyak menghasut..aku mula fikir bukan-bukan klau dia tak contact aku. Bila kebiasaan tu tak jadi biasa, hati aku mula la kata...dia mesej ngan pompuan len kot..maklumla.. ada sejarah yang susah nak aku lupakan..
          When he send a text..nak g klinik jap ni..kul5.20 pagi..tapi aku jaga kul 6.05 pagi..terus aku jadi sawan. Serius ke dia..tu la pasal...sape suh merajuk..kan..kan..kan...dah jadi dah.. Aku call a few time, tapi dia tak angkat pon..lagila aku sawan..ermmmm..masuk hospital ke??. Tak pasal-pasal, risau aku ganda 99 jadi 9999999999999....serius aku risau...dia pun dah tak mesej cam biasa sekarang.. myabe dia terasa ngan pangai aku..
          Dah cakap dah, aku memang camni..selalu camni. Tapi, kalau satu hari nanti dia give up ngan pangai aku, aku kena redha..dia berhak pilih yang lagi baik. Yang leh ada ngan dia time susah ngan senang..ermmmm..sedihla pulak..aishhh!!!.. yang tak macam aku..dah selalu ngungkit...majuk skit minta break, cam budak-budak..buat malu je..ermmmm.. Ngan kamu je saya jadi budak..nape kamu tak suka ey?

sekarang..kite same-same merajuk..ermmmm..
tapi sape nak pujuk?..

          

No comments:

Post a Comment