Friday, June 10, 2011

akak minta maaf...

salam..
mood aku sekarang memang bercampur baur..semalam happy sangat dapat spend time dgn my buddy..at zoo negara..nanti aku cite pasal tu later..skrg nak cerita pasal seorang sahabat..yang aku anggap lebih dari seorang sahabat..macam adik sendiri..aku sedar, hubungan kami berakhir aritu tak macam sepatutnya.. mungkin dia rasa tu salah aku, padahal tu cuma salah paham..macam besar je salah paham tu..berbanding susah payah yang kami lalui selama ni..
       aku sedar, aku bukan manusia paling sempurna..banyak sangat kekurangan..mulut pun kadang-kadang memang tak reti nak jaga. Aku sediri pun tak tahu kenapa dia besar-besar kan hal ni, sampai macam tak leh maafkan salah kau langsung..maybe dia sempurna...tak macam aku. Aku yang rasa jadi orang bodo sekarang, aku minta maaf dia boleh kata.. ~lek la~ .. klau rilek, knape aku tegur cam tak nak jawab..memang kamu still marah kat aku kan??..
     aku tahu nada aku tanya macam marah aritu..dan aku minta maaf atas ketelanjuran kata..aku tau aku salah. Dan aku tak harap pun hubungan ni akan berakhir cam ni je. Nak bina ikatan yang kukuh camni bukan benda senang..dan aku tak nak rosak sebab salah paham camni..memang tak berbaloi...ermmm..maafkan akak ye ain...seyes akak sayang ain, lebih dari seorang kawan..akak dah anggap ain cam adik sendiri..maafkan akak ye..
     

No comments:

Post a Comment