Sunday, October 30, 2011

soalan yang menjerat otak aku..

            Lepas membutha selama hampir 3 jam tadi...dan bangun pun masa matahari dah siap terbenam. Ishh..ishh tak senonoh betul pangai..dan dapat sedas ayat power dari my mr buddy..edeh, pedih!. Penat woooo...tadi pergi mobil..tapi katne ey??...okay otak aku blurr lagi..aku tak ingat nama tempat tu. Nanti dah ngat aku buat entry pasal tu lak ey..sabarr. Nak cite pasal benda lain dlu. 


            Sedang enak telinga aku mendengar sore Hayley..Paramore..sambil ngadap fb..saje je. Nak tau info baru pasal konvo..okay tu je niat aku. My  Fren buzz. Chat pertama aku balas ngan senang hati..sampailah chat ke 5..


~errrr, ko still ngan dia ke?...~


~ng sape?..~ pura-pura buat xtahu..


~bf ko tu la..yang aku jumpe kat TS~..(TS..times square)


~still~..jawapan sepatah camni maksudnye aku tak suke share hal-hal camni ng ko..kite bkn rapat..okay dlu rapat..sekarang tak..sebab aku tak vogue cam ko..


~ooo..ngt dah clash~..


~X..~ kalau aku bagi jawapan `X' camni plak..maksudnya aku tak suka..tapi dia tak paham..


~eh..biau betul ko ni~..


~BETUL~..kalau huruf besar lak maknanye, ada penekanan disitu..sila jgn tnye lagi.. T_T


~tak serik?..~


~X..cam pelik soalan ko ni..kenape?~..ada beza kenapa ngan nape kay..nape cam manja-manja skit..tapi kenapa tu cam ada ketegasan skit..sila bagi jawapan logik kay..


~yela...dah kena men..ko caye je kt dia ye~..


ade kepelikan disitu,..eh, mak cik mana kau tahu aku kena main ni?..sape cite kat ko?..ko de baca blog aku ke?..ade ke aku kata  kena main??..nak kata aku post kat fb jauh la lagi..ishh!..curiuos ni..aku rasa cam nak garu pale ko je..leh tak?????!!.


~nonsense!!~jika ada 2 tanda seru atau lebih  thats means aku tak suke berdouble2..dan tahap sabar aku dah makin ciput..


~aku pnh nmpk pic bf ko ng gal len kt fb..ko xtau ke?~


aku tak tau ape niat dia..nak menyerabutkan pale hotak aku ke ape..


~ak pn de, nk sh snd kt mel ko ke?..~klau dah byk sgktan tu maksudnye aku malas nak layan dan silalah berhenti menyoal aku ng soklan stupid camni.


~sori..ko marah aku ke?~


~X~..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sedihnye..ko tanya soklan yang menguris hati pastu leh tanya aku marah ke tak. Maunya 3 abad aku xnak chat dah ng kau lepas ni..seyes taknak dah chat ngan ko. Kalau bukan sebab nak tanya pasal konvo tak maunye aku buat available..selalu invi je..senang nak godek-godek fb tanpa gangguan yang macam ni. Aku kompius ng orang yang suke jaga tepi kain aku..ade aku jaga tepi kain ko ke?. Terselak ke ape, lantak ko la...GERAMNYEEE!!!!..


~sori tau~sori je??..sori ngan maaf tu banyak beza bagi aku..maaf cam nampak lebih ikhlas. almaklumla aku ni melayu sejati. Tu aku laaa..orang alin aku tak tau..


~ape cite ko ng pakwe ko..dah kawen ke??.~ hah! hadap...2 tanda soal means tu soklan geram + geram + geram = nak marah...sape suh kau jaga kain aku tadi.


~dah clash..ermmmm~..


Patutlaaaaaaaaa...tumpang sedih...T_T..aku cube paham nape ko tanya aku soklan camtu tadi..sabarla ye kawan.

No comments:

Post a Comment