Friday, October 28, 2011

ultimate cheezy 7

            No more cite sedih-sedih kay..chill ye sayang!..hehehe. Okay aku ngah tersengih-sengih sambil restore balik semua gambar-gambar yang aku buang dalam recycle bin..sayang wooo. Nak buat camne, time marah..semua main click, delete..click and delete again..weekkk!!..tak malu ambik balik..buruk siku. And my buddy just call...gtau ngah sangkut dalam hujan..otw balik keje tadi. Sian dia, syik berhujan je..ermmm..


          Rindu kamu...tetiba teringat last kite spend time kat klcc sambil-sambil nguyah ultimate cheezy 7..seyes muak..sedap tapi muak..byk sgt cheesenye..or sebab kite dah ngadap spaghetti tak hengat dunia. Actually bkn saya...tapi kamu...siap paksa saya mkn plak.Tu la keje kamu, mengemukkan saya...dengki la tu..hehehehe.. Disebabkan tak larat nak habiskan, saya kutip semua hot dog yang kat pizza tu dan yang kat pinggan kamu..biau kamu habiskan pizza tu je..tapi kamu tak marah kan?.. 


tu bkn nak snap my pic rite?
tau la gelas tu lawa...ng gelas pun ada hati..
ishh..! tak pandai memilih tol la kamu ni..

ultimate cheezy 7 yang tinggal 2 keping tuk kamu habiskan..
sebab saya dah tak larat nak makan..
and spaghetti yang selamat bermastautin dalam tummy kamu..



actually ni gambar beby boy baru belajar merangkak..
come to mama baby..hehehehe..
(terpakse diblurr untuk mengelak aib)..


suke this picture..seyes comel..
okay saya sedang memuji kamu..
sila belanja pizza kay..hehehe
            Bukan selalu leh jumpa, and spend time ng kamu..ermmm..tapi harap kamu selalu ingat saya kat sini. and becoz of thats gak la, setiap kali jumpa kita takleh berhenti bercakap..bergosip and bla..bla..bla.. Beselah, best buddy ever..kadang kita gaduh, majuk..ketawa dan menangis...tapi kamu sentiasa ada. This week tak leh nak jumpa lagi, coz saya ada kempen derma darah..mOh la menderma untuk kebaikan sejagat..ikhlas dari duta derma darah hospital jengka..hahaha..

No comments:

Post a Comment