Monday, January 9, 2012

oncall...

            Selepas berminggu-minggu tak oncall waktu malam..hah! malam ni ambik kau..kena oncall. Malam ni sunyi skit, spesimen kurang..mr buddy pun sunyi gak..busy keje kot. Selalu dia ada je jadi teman..walaupun  dari kejauhan (ceh, ayat!..hehehehe..). Mood dia tak okay sangat, tak nak la kacau..ermmmm. Disebabkan itu jugak...saya jadi teramat rindu kat kamu..aduh. (Walaupun baru sejam lepas kamu telefon saya..parahkan saya sekarang..). Selalu kamu akan kol berkali-kali sampai saya angkat, walaupun kamu tahu waktu oncall cam saya agak busy skit. Kalau angkat lambat selepas berbelas-belas miskol, kamu mulalah buat cam marah-marah..~nape tak angkat kol?..tau tak biey risau~. Time tu aku kena tahan telinga je..kadang-kadang menjawab gak ~dah busy duk handle sampel, darah kot camne nak angkat~..pastu kamu kata..~angkat jugak, gitau ngah busy..tak boleh?~..~tak boleh!..kan ngah keje..~...(tapi kalau kamu tak kol, saya lak yang sunyi, mental tol)..last-last kamu kata..~nak kena sekeh tak?..~hehehehe... Mau..asal kamu datang sini, sebab lepas kamu nampak muka saya, kamu akan bantai gelak..tak jadi nak marah...aduh..rindunye nak tengok kamu.. Comel je pangai kamu. Aduh..rindunya hati saya..kat kamu. Kalau saya ada kes kul 2,3 pagi..saya gatal tangan gak pergi kol kamu..walaupun saya tahu kamu ngah nyenyak tidur..saja kacau...sebab saya rasa sunyi duk lab sorang-sorang. Tapi saya suke bila kamu angkat..~nape ni syg?..,biey minta maaf..terlelap tadi~. Lepas 2,3 minit , kamu bantai berdengkur lagi..hehehehe. Serius, saye rindu kamu sangat-sangat sekarang. Baru nak publish entry khas tuk kamu ni..kamu terus je mesej saya..cam tau-tau je..saya ngah rindu kat kamu. Sabar ye..jap je lagi kamu nak habis keje..nanti leh balik membutha. Love you.





No comments:

Post a Comment