Saturday, June 2, 2012

welcome back

             Makan tidur pergi kerja, kul 9 malam dah selamat membutha.Dah lama tak dapat update blog kesayangan ni. Mati kutu duk kat Jengka kalau takde laptop.Dan hari ni aku, aku dengan bangga menyapu gadget kakak ipar tuk update blog. Rindu yang amat sangat...bukak-bukak dah 5,6 post kat blog mr buddy. Aihh..rajin lak dia update post. 2,3 minggu lepas seperti yang dirancang sibuk sikit siapkan persiapan tuk majlis yang bakal berlangsung tengah bulan jun ni. Alhamdulillah semua persiapan dah hampir 100peratus siap, tunggu majlis berlangsung sahaja. Tak sabar plus berdebar rasa hati.Harap sangat semua berjalan lancar. Nasib baik ada kakak ipar yang banyak sangat berjasa tuk siapkan semua...terima kasih kak tie.Okayla nak bersiap kejap...nak kuar jalan-jalan umah chik noza kat Klang..hehehehe. Dan mr buddy pun nak pergi rumah abang dia  kat Rawang petang ni katanya. Tak dapat nak jumpa..nanti kita jumpa masa nak balik kampung sama-sama nanti ye mr buddy. bye..bye..

No comments:

Post a Comment