Monday, July 9, 2012

segmen keje kaaaaaweeeen..;P

cantik kan?

simple sangat makeup..tapi sangat cantik..


okay..tunjuk gambar dulu..
cantik kan gambar kawen Elyana..sweet sangat..
baju cantik..make up simple..
dan yang paling penting warna baju kawen dia..(rasa cam baju akad nikah kot)

haahh..
Ni lah warna baju yang aku duk angau 2,3 minggu ni nak dijadikan warna baju kawen aku..
maybe lagi gelap skit..plus warne pink-pink skit..
dalam angan-angan aku memang sweet..
tak tahu la jumpa cam angan-angan aku tu..
dan mr buddy pun lom aku tanya lagi dia setuju ke tak..hehehehe..
merancang tak salah kan...
ada lagi 7 bulan sebelum berlangsungnya majlis...
tu part baju kawen..ni lak warna baju akad nikah..






okaylah..warna baju ni dah dirancang awal-awal ngan mr buddy..
dah beli pun masa nak tunang ritu sebagai hantaran..
just nak kena beli kain lace je..
warna dia takdelah menjolok mata tok kadi masa akad nikah tu..
hehehehe..sweet kan?..
dan ni plak lebih kurang serba sikit camne aku nak baju tu dijahit nanti..

sweetkan...kan?...kan?

lagi-lagi cite kawen aku update next time lak ye..bye-bye semua..Doakan kami ye.


No comments:

Post a Comment