Sunday, September 16, 2012

apa tandanya..

            Satu dari berlian kat cincin tunang saya dah hilang, tak tahu jatuh kat mana. Dah puas cari, dah puas selongkar, dah kol nak bagitahu tunang saya..tapi dia tengah drive. Lepas tu dia letak phone, dia kol balik just nak bagitahu nak temankan anak buah dia pergi taman. Tak tanya pun kenapa saya kol dia, terus spoil niat nak bagitahu. Berlian tu kecik je..sedihlah..mungkinkah ni tandanya..ermm..tandanya saya tak pandai nak jaga. Adeh!!!..

No comments:

Post a Comment