Monday, September 17, 2012

rindu nak buat..

Ada tak perkara yang korang sangat rindu nak buat.? Banyak benda yang aku rindu nak buat..masa belajar dulu..cam gila-gila skit..but now, bila dah kerja..bajet dah matured la..takdelah nak buat-buat benda cam gitu lagi. Ataupun sebab faktor umur?..baru suku abad bukan tua pun kan?. Tapi kenapa aku dah tinggalkan perkara comel yang selalu aku buat dulu..ermmmm..

Aku rindu..

  • nak mms gambar yang comel dengan reaksi yang sedikit annoying..but cute..sbelum tido or pergi event ape-ape..
  • tulis short note..like..i miss your smile..awak makin cute bila marah. Sekarang aku nak tulis camtu kat sapa?..ketua unit aku?..bala..bala..bala. 
  • nak dapat short note yang ada makna..pastu ada gula-gula or coklat..
  • bagi teddy yang comel..tu hadiah yang selalu aku bagi kat roomate aku..kawan-kawan rapat..sekarang rasa cam tak sesuai je nak bagi kat husband ng wife orang yang dah ada anak 5,6 orang..buang tebiat ke apa..
  • pergi jalan-jalan, shopping..window shopping..tanpa fikir soal duit..but now..nak beli barang sendiri..kena fikir 2,3 kali..takut tak cukup duit..walaupun sekarang dah kerja..pelik kan?..cam ada tanggungan plak..
  • lepak berjam-jam kat tasik or taman..tanpa fikir orang yang bersama kita tu bosan ke tak duk lepak tempat yang sama berjam-jam..

2 comments:

  1. salam kenal..



    fee free to visit my blog..

    http://mrsnon.blogspot.com/

    ReplyDelete