Sunday, October 14, 2012

@ pusat sains negara

.........salam semua yang sudi menjenguk blog yang tak berapa rajin nak di update..busy keje la  katakan..>_<.. YUp..aku sangat busy and tahap nak pecah kepala sekarang. One of my senior sedang cuti bersalin..(tahniah kak Agi)..dan aku sebagai pekerja yang tahap rajinnya mengalahkan cipan-cipan dengan rela hati menanggung semua kerja dia sepanjang dia bercuti (tanggung kerja org government ckp). Rase cam wink..wink..bling..bling skit kepala aku..hehehehe.
          Tapi kita rilek dulu pasal kerja-kerja ni kay..nak story skit pasal aku ngan mr buddy kesayangan aku tu pergi Pusat Sains Negara bulan lepas. Eh..eh..eh..ngat PSN tuk kanak-kanak riang ke..kami yang riang ni pun ade keinginan yang membuak-buak tu pergi ke sana..lama dah plan. Maklumlah last pergi mase kami still lagi tengah berlajar cara-cara bertatih (melampau...hahaha). Disebabkan aku punya mr buddy yang amat sangat memahami keinginan yang membuak-buak teman sehidup sematinya ni, jadi beliau ngan rela hati bawak aku pergi situ. Masa tu lak ada pameran dinosaur.Nak masuk dalam tu kena bayar tiket tau..Rm 15 untuk dewasa dan RM12 untuk kanak-kanak. Jom layan gambar yg sempat kami snap..

suka ngan wall ni..


jinak kan..smua mr buddy sentuh camtu je..
auuummm!!

antara dinosaur yg dipamerkan..
tak termasuk yg baju oren dan tudung oren kay..

hasil kreatif mr buddy

sapa punye tapak kaki ni..


luar dari ruang pameran dinosaur..

     nanti dah ada anak..bleh la kami bawak anak-anak kami datang sini..mungkin time tu dah de pameran robot yang boleh bercakap cam manusia kot..yang penting..buatan malaysia..ngeeee..
          

No comments:

Post a Comment